Rádio ao vivoEstações de radioAlbânia ▷ RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA Ouvir em directo

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA
 • Albânia

 • Música cristã

Radio Maria lindi më 19.07.2003 në Shkodër. Kishte vetëm frekuencën 102.2 MHz. Brenda vitit 2003 fitoi frekuencat për Tiranën, Durrësin 91.4 MHz dhe për Lezhën 89.6 MHz. Një vit më vonë fitoi frekuencën 90.0 MHz për pjesën veri-lindore të Shqipërisë dhe një pjesë të Kosovës. RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música cristã


RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA
RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA
4.5/5 baseado em 4 Votos

Estações similares

Alsion Radio Alsion Radio
 • Albânia
 • Easy listening

Radio e shpirtit tuaj ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm.Radio qe fale teknologjise Alsion Radio é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Easy listening

Divan Radio Divan Radio
 • Albânia
 • House / Top 40 / Electro / Música pop

Divan Radio is one of the best online stations in Tirana, Albania. Founded in 2008, Divan streams Divan Radio é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato House / Top 40 / Electro / Música pop

City Radio 88.0 FM City Radio 88.0 FM
 • Albânia
 • Música pop

City Radio 88.0 is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music. City Radio 88.0 FM é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música pop

Privé Radio Privé Radio
 • Albânia
 • Dance

Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click PLAY and find that music you Privé Radio é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Dance

Radio Tirana Klasik Radio Tirana Klasik
 • Albânia
 • Música clássica

Radio Tirana Klasik 101.2 FM nisi transmetimet me 18 Maj 2017, e para dhe e vetmja e llojit te saj, Radio Tirana Klasik é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Albânia, transmitida no formato Música clássica

Available on Google Play

FACEBOOK